Unieke dag voor de winnaars van de PSV Voicemail Actie | PHC.nl

Unieke voicemail voor PSV Voicemail Actie winnaars

Winnaars van de PSV Voicemail Actie hebben donderdagochtend hun unieke, door PSV-spelers ingesproken welkomstboodschap voor hun voicemail geïnstalleerd gekregen. Dat gebeurde op het hoofdkantoor van PHC in Eindhoven, waarna er koers naar De Herdgang werd gezet voor een bijzondere dag.

De actie          
Op de vraag ‘Welke PSV-speler spreekt de welkomstboodschap van jouw voicemail in?’ kregen de winnaars vandaag een antwoord van PSV en sponsor PHC tailored telecom. Een gezamenlijke zoektocht inspireerde talloze fans om de leukste en origineelste welkomstboodschappen te verzinnen, die vervolgens hoogstpersoonlijk wordt ingesproken door een PSV-speler naar keuze. De winnaars met de leukste inzendingen werden uitgenodigd op het hoofdkantoor van PHC tailored telecom in Eindhoven.

Quiz en inspreken   
Onder leiding van Thijs Slegers en Theo Voets van PHC, werd er afgetrapt met een ‘petje op, petje af-quiz’ en werden de welkomstboodschappen ingesproken en op de smartphones gezet door de technici van PHC tailored telecom. Door deze unieke prijs wordt de telefoon voortaan opgenomen (beantwoord) door Jeroen Zoet, Luuk de Jong, Davy Pröpper, Nicolas Isimat of Jürgen Locadia als deze niet door de gebruiker wordt opgenomen.

Met de bus naar De Herdgang   
Vervolgens vertrok het winnende gezelschap met de PSV spelersbus naar De Herdgang. Na de training werden er handtekeningen gescoord en kwamen de winnaars in de persruimte oog-in-oog te staan met hun helden, om afsluitend de vijf spelers het hemd van het lijf te vragen in een Vraag & Antwoord sessie.

Door: PHC / PSV