Samsung Galaxy S10

Tien jaar geleden introduceerde Samsung de eerste Galaxy smartphone. Een innovatief toestel dat de concurrentie met Apple moest aangaan. Nu, tien jaar en 2 miljard toestellen later, kunnen we kennis maken met het tiende toestel in de Galaxy-lijn. Ontmoet de nieuwste Samsung Galaxy S10 en S10+ én ontdek het nieuwe broertje, de Galaxy S10e.

Samsung noemt de nieuwe toestellen de next generation na 10 jaar Galaxy ontwikkeling en innovatie. Het event in San Francisco start met beelden van de Samsung van de toekomst, de Galaxy Fold, het toestel met vouwbaar scherm. Het revolutionaire toestel heeft gevouwen een scherm van 4,6 inch, uitgevouwen is dit 7,3 inch waarop je met 3 apps tegelijk kunt multitasken. Vanaf 26 april is deze luxe smartphone beschikbaar.

Wie niet zo lang wil wachten of een ‘normale’ smartphone zoekt, kondigt Samsung vandaag ook drie nieuwe smartphones aan.

De nieuwe Samsung Galaxy S10-lijn

Afgelopen jaren konden we kiezen tussen de ‘normale’ S en de grote S+. Dit jaar komt Samsung nog met een betaalbaar broertje, de S10e.

Ook nieuw is de keuze uit verschillende groottes qua geheugen bij de S10 en S10+. Beide toestellen zijn standaard voorzien van een (uitbreidbaar) geheugen van 128GB, net als de S10e. Daarnaast kun je nu ook 512GB kopen, en voor de S10+ is zelfs een toestel met 1TB geheugen beschikbaar. Bij de S10+ zijn de toestellen met een groter geheugen verkrijgbaar in twee afwijkende kleuren: Ceramic White en Ceramic Black. De standaard kleuren voor alle toestellen uit de S10-lijn zijn Prism Green, Prism Blue, Prism Black en Prism White, en de S10e voegt daar nog Canary Yellow aan toe voor degenen die écht op willen vallen.

De smartphone als centrum van ons leven

Een groot deel van ons leven speelt zich tegenwoordig op het scherm van de smartphone af. En hoe kan dat beter dan op het 6,1 inch Cinematic Infinity-O display van de Galaxy S10? Dit super dynamic AMOLED curved edge-to-edge design geeft de beste beleving voor alles wat je op je smartphone doet. De S10+ heeft eenzelfde scherm maar dan 6,4 inch groot, de S10e heeft een normaal super AMOLED scherm van 5,8 inch. Alle toestellen zijn uitgerust met het IP68 certificaat en zijn dus waterdicht.

De ultrasone sensor van de S10 en S10+ leest je vingerafdruk razendsnel middels geluidsgolven en werkt ook in de regen of onder de douche en is ingebouwd in het scherm. De vingerafdruklezer van de S10e zit aan de zijkant van het toestel.

De batterij van de S10 (3400mAh), S10+ (4100mAh) en S10e (3100mAh) kan draadloos gedeeld worden met andere apparaten en is groot genoeg om je de dag door te helpen.

Camera

Smartphones hebben fotografie veranderd. De Samsung S10 biedt je de mogelijkheden van een professional in één apparaat, het bevat namelijk drie camera’s: een 12 megapixel groothoeklens, een 12 megapixel telelens plus de nieuwe ultra-wide camera met 16 megapixel. Daarnaast is er een 10 megapixel selfiecamera in de voorkant, ín het scherm, ingebouwd welke  De S10+ heeft daarnaast aan de voorkant nóg een camera, namelijk een 8 megapixel ultra-wide camera. Video’s neem je met beide toestellen op in UHD kwaliteit en biedt een Super Steady mogelijkheid voor het schieten van actiefilmpjes.

Earbuds

Samsung introduceert een nieuwe manier van muziek luisteren met de Earbuds. Deze draadloze oordopjes detecteren wanneer je ze in en uitdoet. Ze gaan dan vanzelf aan en uit. Maar waarom zou je ze uit doen? Deze zitten zo comfortabel dat je ze makkelijk in kunt houden. De batterijduur is 6 uur, en ze kunnen draadloos worden opgeladen, zelfs via één van de nieuwe toestellen mocht je geen lader bij de hand hebben. De geluidskwaliteit van AKG zorgt voor een ongekende, hoogwaardige ervaring.

Uiteraard kun je ook bellen met de Earbuds, dit houdt de batterij zo’n 5 uur vol en door Always Clear Voice is je stemgeluid altijd helder. Wil je geluid buitensluiten? Dat kan. Maar andersom kun je dit ook versterken zodat je, zelfs met de Earbuds in, je omgeving goed hoort en dus niets hoeft te missen zónder ze uit te doen.

Galaxy Watch Active en Fit

Samsung introduceert twee nieuwe wearables: de Galaxy Watch Active en Fit. De Active is een uitgebreide smartwatch, de Fit is een fitness-tracker die met één keer opladen een week meegaat. Beide kunnen je beweging analyseren en kent automatisch 6 verschillende workouts. Maar je kunt ook zelf aangeven wat je aan het doen bent, en natuurlijk ook je slaap bijhouden.

Ook de Galaxy Watch Active en fit kunnen opgeladen worden met één van de nieuwe toestellen.

5G

5G is de toekomst van mobiele communicatie. Nog sneller en vooral beter mobiel internet. Zonder overbelaste netwerken. Samsung werkt mee aan deze revolutie, met apparatuur om het netwerk te bouwen én met apparaten om ermee te verbinden. De S10 komt op termijn ook als 5G versie beschikbaar, en deze is uiteraard voorbereid op 5G. En dat zonder in te leveren op design. De S10 5G is ontworpen voor een hyperconnected wereld.

Pre-order nu!

De Samsung S10-toestellen zijn per direct in pre-order te plaatsen. De eerste toestellen zullen vanaf 8 maart geleverd worden. Mail hiervoor het gewenste toestel (S10, S10+ of S10e), geheugen en kleur naar samsung@phc.nl