‘Samsung Galaxy Note 6 met Android N komt uit in juli’

'Samsung Galaxy Note 6 met Android N in juli'

De Samsung Galaxy Note 6 wordt de nieuwe phablet in Samsung's succesvolle Note-reeks. Het toestel komt volgens de laatste geruchten een stuk eerder uit dan verwacht. En als klap op de vuurpijl wordt de Note 6 ook nog eens uitgerust met Android N.

De Samsung Galaxy Note 5 kwam dan wel niet meteen uit in Nederland, een populair toestel was het desalniettemin. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Samsung een nieuwe Note in ontwikkeling heeft. Over het nieuwe toestel, dat naar alle waarschijnlijkheid Galaxy Note 6 zal gaan heten, zijn nu wat geruchten gepubliceerd. Het meest opvallende gerucht is dat Samsung het toestel niet in september zal lanceren, zoals de andere Notes, maar al in juli de Note 6 op de markt wil brengen.

Nieuwe versie van Android
Een ander opvallend nieuwtje is dat Samsung van plan is de Note 6 af fabriek uit te rusten met Android N. Dat betekent dat tegen die tijd de nieuwe versie van Android al door Google zal moeten zijn uitgebracht. Heel onlogisch is dat niet, aangezien men al aan het testen is met de Developer Preview van Android N.

Succesvolle Note reeks
Over de Galaxy Note 6 is verder nog niets bevestigd, maar zoals altijd zijn er wel geruchten. Zo zou de phablet een 5,8 inch scherm krijgen met QHD-resolutie. De processor zou uit eigen stal komen en er zou maar liefst 6 GB aan werkgeheugen aanwezig zijn. Ook zou het zomaar kunnen dat het interne geheugen maar liefst 256 GB groot wordt. We verwachten dat er de komende maanden nog wel het een en ander uitlekt over de Samsung Galaxy Note 6.

Door: phonearena.com