PHC ontmoet Tesla Model 3

Donderdag 13 december 2018 opent de nieuwste Tesla showroom in Eindhoven. Dat wordt ’s avonds met genodigden gevierd. Maar het innovatieve Tesla vond het een goed idee om de pers én twee enthousiaste Teslarijders ’s middags alvast uit te nodigen voor een rondleiding. Naast de nieuwe vestiging hebben ze nog wat nieuws om te laten zien: de Tesla Model 3, nog niet verkrijgbaar in Nederland. Één van deze twee genodigden was onze directeur Hans Loots, de eerste Model X rijder van Nederland.

Het nieuwe pand in Eindhoven, aan de Boschdijk, is niet de eerste showroom in Eindhoven. Zeven jaar geleden opende Tesla al de 4de Teslavestiging van Europa in Eindhoven, aan de Huizingalaan. Door het enorme succes van Tesla waren ze daar uit hun jasje gegroeid, en het nieuwe pand aan de Boschdijk voldoet beter aan de huidige wensen. Hier kan de Tesla Model X haar vleugeldeuren uitslaan, daarnaast is er voldoende ruimte voor de Model S en de vanaf begin 2019 verkrijgbare meer betaalbare Model 3.

Tesla staat bekend als de producent van snelle, milieuvriendelijke elektrische auto’s, boordevol (nieuwe) technologie als Autopilot, én met een fatsoenlijke actieradius. Maar de Model S en Model X vallen qua prijs wel in het hogere segment, vandaar dat er met smart gewacht wordt op het instapmodel, Model 3.

Waar PHC en Tesla elkaar vinden is in de drive om te innoveren. Stilstand is achteruitgang is een slogan die bij zowel op de international als de tailored telecom aanbieder slaat. En dat maakt dat Hans samen met Jan Horyon, die tegelijk met Hans zo’n Model 3 bestelde, uitgenodigd is om als eersten in Brabant bij de onthulling van die spiksplinternieuwe Tesla te zijn. Nog voordat andere genodigden de kans krijgen om de nieuwste bolide in het echt te aanschouwen. Uiteraard was er ook pers aanwezig. Hans werd tevens kort geïnterviewd door Economie-redacteur Harrie Verrijt van het ED. Het volledige artikel en de video is hier te bekijken.

Waar wij van PHC alleen maar vrolijk van kunnen worden, is dat deze weer is uitgerust met nog nieuwere technologie. Het is met recht de auto van morgen te noemen. Zo kun je de auto openen met een creditcard. Dat is een leuk gegeven, maar biedt ons ook alweer een inkijkje in de wereld van morgen. Want wat betekent dat voor onze voordeur in de toekomst?

Een actieradius van 530 kilometer is ongehoord en geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt, zonder direct te hoeven laden. Technologie die smartphones ook heel goed kunnen gebruiken, en waar we gelukkig de eerste stappen ook al in zien. Autopilot is het zelfsturend systeem van Tesla, en met het enhanced Autopilot systeem kan de auto de verkeerssituatie lezen en zich daarop aanpassen. Deze technologie gaan we terugzien in onze ‘persoonlijke helpers’,  robots die ons leven aangenamer, makkelijker én veiliger gaan maken.

Wij kunnen als PHC’ers dus alleen maar heel enthousiast worden van zo’n exclusieve uitnodiging als voor vandaag. Tesla laat zien dat het zichzelf én haar technologie opnieuw kan uitvinden, wat nodig is in deze snel veranderende wereld. Uiteraard houden wij deze nieuwe technologie niet voor onszelf maar willen we deze zo veel mogelijk delen met onze klanten. Ben je benieuwd naar de innovaties van Tesla, dan ben je altijd welkom bij PHC tailored telecom. Laat wel even van te voren even weten wanneer je komt.