PHC bekroond met hoogste status T-Mobile en pakt prijs

T-Mobile is recent voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot beste mobiele netwerk van Nederland. Daarnaast is de fusie met Tele2 sinds begin 2019 een feit waardoor je bij T-Mobile ook voortaan terecht kunt voor vaste telefonie en alles-in-één oplossingen. Ook belooft T-Mobile in 2020 het supersnelle 5G netwerk als eerste in Nederland uit te gaan rollen. Het gaat dus goed met T-Mobile.

PHC is in 2019 Unlimited Partner van T-Mobile

Bij de nieuwe ambities van T-Mobile horen ook nieuwe partnerschappen. Het hoogst haalbare partnerschap is dat van Unlimited Partner, een voorrecht dat slechts tien partners in heel Nederland hebben gekregen. Een exclusief partnerschap dus, wat ook is weggelegd voor PHC. Om Unlimited Partner te kunnen worden, moet een partner aan hoge eisen voldoen.

PHC stelt aan haar eigen dienstverlening hoge eisen en wil enkel het beste voor haar klanten. De vereisten van T-Mobile op het gebied van kennis en kunde van het mobiele portfolio zijn voor datgene waar we dagelijks mee bezig zijn. Door de integratie met Tele2 zijn daar nu vaste telefonie en de integratie tussen vast en mobiel bijgekomen, zaken die wij als geen ander begrijpen en adviseren.

Door het Unlimited partnerschap tussen T-Mobile en PHC erkent T-Mobile dat PHC over de juiste kernkwaliteiten beschikt om het vernieuwde set aan diensten aan te kunnen bieden.

Most Growing Partner

Naast het mooie partnerschap, waren er tijdens het partnerevent van T-Mobile afgelopen vrijdag enkele awards te verdelen. PHC mocht de award voor Most Growing Partner mee naar huis nemen. Dit is voor ons dé bevestiging dat wij op de goede weg zijn als het gaat om het beheersen van de kennis van de producten en diensten van T-Mobile. Wij vertalen die diensten op de juiste manier door ze aan te laten sluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten, aldus T-Mobile.

PHC is trots op de behaalde resultaten

PHC is uiteraard super trots op het ontvangen van de nieuwe status én de award. Deze erkenning van T-Mobile zien en voelen we als enorme blijk van waardering! Met de diensten van PHC én T-Mobile ben je als klant zodoende altijd klaar voor morgen. Het Unlimited partnerschap biedt PHC de mogelijkheid om als één van de weinige partners in Nederland onze excellente dienstverlening te kunnen bieden, gecombineerd met de snelle, vernieuwende diensten van T-Mobile.

Wij zien de award als kroon op het harde werk van het afgelopen jaar. Daarbij biedt het Unlimited partnerschap ons een unieke kans om de dienstverlening met T-Mobile naar het volgende level te tillen, waardoor we met een groter palet van diensten en producten meer klanten écht klaar voor morgen kunnen maken.

Tom Koenen, Manager Sales PHC

Benieuwd hoe de dienstverlening van PHC samen met T-Mobile ook jouw organisatie klaar voor morgen laat zijn? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.