Nederlandse uitrol Galaxy S7- Edge-update gestart

Galaxy S7 update start sinds vandaag

Vanaf vandaag kunnen we ook in Nederland een software-update verwachten voor de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Hier lees je wat deze update allemaal toevoegt. Op 11 april kwam de update namelijk al in andere landen beschikbaar, maar gebruikers in Nederland en België moesten tot vandaag wachten om er mee aan de slag te gaan.

De update heeft respectievelijk op de S7 het versienummer G930FXXU1ADP1 en op de S7 Edge G935FXXU1ADP1. Op beide toestellen neemt de software 156MB in beslag.

Galaxy S7 update, dit is er nieuw
De Galaxy S7 update voegt een aantal nieuwe functies toe, waarvan de Vormcorrectie-optie van de camera een van de belangrijkste is. In de camera-app is een nieuwe knop toegevoegd, zodat je foto’s die een beetje scheef staan achteraf recht kunt trekken.

Galaxy S7 Camera update

Galaxy S7 populair
Naast het uitbreiden van de camera zijn er ook verbeteringen toegevoegd voor het touchscreen van de S7 en S7 Edge. De toestellen weten nu beter wanneer je een hand op het scherm laat rusten, zodat je met je handpalm niet ineens apps gaat openen.

Tot slot pakt de update 29 beveiligingsproblemen aan, die Google eerder deze maand al oploste met een beveiligingsupdate. Volgens Google zijn er acht kritieke beveiligingslekken gedicht, al zouden ze weinig gebruikers getroffen hebben.

Door: Androidplanet.nl