Huawei P9-teasers tonen dubbele camera en metalen frame

Huawei P9-teasers tonen dubbele camera en metalen frame

Van het aankomende vlaggenschip van Huawei is nog maar weinig geheim gebleven tot dusver. Nu heeft de Chinese fabrikant een aantal officiële teasers op zijn website geplaatst, waarop onder meer de dubbele camera en het metalen frame te zien zijn.

Camera
Wat de Huawei P9 qua hardware met zich mee zal brengen is al een tijdje min of meer bekend. Zo weten we bijna zeker dat het toestel een dubbele camera-opstelling zal krijgen, mede doordat de topman van Huawei gespot is met een smartphone die wel heel erg lijkt op de afbeeldingen van de P9 die eerder lekten. Ook ligt het voor de hand dat de nieuwste high-end smartphonechip van Huawei in het toestel zal verschijnen, de Kirin 950. Deze chip maakte zijn debuut al eerder in de Huawei Mate 8.

Nu heeft Huawei een aantal teaser-afbeeldingen op zijn officiële website geplaatst die een aantal dingen bevestigen die we al wisten. Zo toont één van de afbeeldingen de dubbele camera-opstelling van dichtbij, wat bevestigt dat de P9 twee camera's aan de achterkant zal krijgen. De ronde vingerafdrukscanner van de Mate 8 zal niet terugkeren: in plaats daarvan krijgt de P9 een vierkante scanner met ronde hoeken die lijkt op de scanner van de Huawei Mate S. Verder toont de derde afbeelding het metalen frame van de P9.

Teaser
Op de teaser-pagina van Huawei is een timer te zien die aftelt tot de officiële onthulling van de Huawei P9. Deze zal plaatsvinden op 6 april tijdens een speciaal evenement in Londen, dus we zullen tot die tijd geduld moeten hebben tot we definitief weten wat Huawei voor ons in huis heeft. Het precieze tijdstip waar de teller naartoe werkt is drie uur 's middags Nederlandse tijd: de onthulling zal dus waarschijnlijk live te volgen zijn overdag.

Door: gsminfo.nl