Google geeft Inbox een flinke update

Dit keer worden we verwend met maar liefst drie nieuwe mogelijkheden

Inbox van Google blijft maar met nieuwe functies komen. Vandaag komen er aan de lange lijst weer drie nieuwe functies bij. Google heeft de app geüpdatet zodat we beter op de hoogte gehouden worden van evenementen, nieuwsbrieven snel kunnen bekijken en links kunnen bewaren.

1. Inbox evenementen
Inbox liet al overzichtelijk in je inbox zien hoe laat en op welke dag je een bepaalde afspraak hebt, zonder dat je de e-mail met de afspraak hoeft te openen. Vanaf vandaag zorgt Inbox ervoor dat bij veranderingen deze afspraak aangepast wordt en dat de mails over het specifieke evenement bij elkaar gebundeld worden. Dat ziet er zo uit:

Evenementen inbox 
2. Nieuwsbrieven
Of je er nou een hekel aan hebt of niet, van nieuwsbrieven komen we niet meer af. Hoewel de meeste mensen deze automatische e-mails kennen van winkels die maar niet ophouden met mailen nadat je iets besteld hebt, kunnen nieuwsbrieven ook heel nuttig zijn. Vanaf nu krijg je direct vanaf je inbox informatie over wat er in de nieuwsbrief staat en oogt hij tevens een stuk overzichtelijker. Dat ziet er zo uit:

Nieuwsbrieven Inbox

3. Save to Inbox
De derde nieuwe functie is Save to Inbox. Stuur je wel eens links naar jezelf die je later eens goed wil bekijken? Dat hoeft niet meer, want je kunt de Save to Inbox-optie gebruiken om de link direct naar je inbox te sturen. Dit kan door op je Android-toestel de desbetreffende link met Inbox te delen, of door de Chrome-extentie te gebruiken op je desktop. Deze functie ziet er zo uit:

Save to inbox 
Inbox downloaden
Inbox by Gmail is gratis te downloaden in Google Play. De app werkt alleen op toestellen met Android 4.1 en en hoger.

Door: Androidplanet