De nieuwe website is live!

En we zijn live!

Het is zover: na een periode van hard werken mogen we met trots mededelen dat we in de lucht zijn met onze nieuwe website! En wanneer we spreken van een vernieuwde website, dan hebben we het niet alleen over een ander jasje.

Wat u naast het verfrissende nieuwe design nog meer mag verwachten? Een platform boordevol informatie over al onze telecomdiensten, het laatste nieuws uit de telecomwereld en natuurlijk de meest interessante artikelen over alles wat te maken heeft met ons vakgebied.

Practice what you preach
PHC wil uw betrouwbare partner zijn die het antwoord heeft op uw communicatiebehoefte. Zodat u altijd en overal optimaal bereikbaar bent. Zodat u kunt samenwerken met wie en wanneer u maar wilt. Zodat u te allen tijde kennis kunt delen en toegang heeft tot de door u benodigde informatie.

De mogelijkheden zijn echter eindeloos. Wij begrijpen daarom dat u door alle communicatiebomen het telecombos niet meer ziet . Het antwoord op uw vraagstuk start daarom altijd met het verkrijgen van de beste informatie. En een organisatie als PHC, die staat voor het zo snel en efficiënt mogelijk delen van informatie, zal daarom zelf ook met de tijd mee moeten gaan… Kortom: ‘Practice what you preach…’

Neem een kijkje
Hierbij nodigen wij u van harte uit om een kijkje te komen nemen op onze nieuwe website. Mist u informatie? Het kan zijn dat we nog bezig zijn om die laatste puntjes nog op de i te zetten - een nieuwe website is tenslotte ook voor ons een nieuw en spannend project! Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Door: PHC.nl