Aankondiging iPhone 7 tijdens Apple-event?

Kondigt Apple de iPhone 7 aan?

Het is bijna zover! Vanaf 19.00 uur, zal Apple hoogstwaarschijnlijk de nieuwe iPhone 7 en 7 Plus aankondigen. Naar verluidt zijn de eerste toestellen al verscheept naar landen waar de iPhone vlak na de lancering te verkrijgen is. 

Veranderingen
Volgens kenners, blijft het bij subtiele, maar effectieve upgrades. Zoals het er nu uitziet, blijft het design ongewijzigd met de iPhone 6S. Net als voorgaande jaren zou het gaan om twee modellen: een iPhone 7 van 4,7-inch en een iPhone 7 Plus van 5,5-inch. Zoals het er nu naar uitziet lijkt de koptelefoonaansluiting niet aanwezig te zijn. Of het vanavond enkel bij de lancering van een nieuwe iPhone blijft is nog de vraag, want de Apple Watch is inmiddels aan vernieuwing toe. 

Speciale livestream pagina
Vanavond om 19.00 uur zal de aftrap zijn van het Apple event waar traditioneel nieuwe producten worden aangekondigd. Inmiddels staat ook de speciale pagina live. Dit is de pagina waar je vanavond het event live kunt streamen via je iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc. De eerste iPhones zouden de fabriek van Foxconn in China al verlaten hebben. Interessant detail, ook zou de eerste batch onder meer onderweg zijn naar Nederland.

Verwachting
Behalve een nieuwe iPhone, zal Apple vermoedelijk ook de nieuwe Apple Watch 2 en WatchOS 3 bekendmaken. Een ander gerucht is dat de iPhone 7 in meer kleuren komt dan zijn voorgangers. Zo zou Apple een mat zwarte iPhone 7 gaan voeren, naast een glanzende pianozwarte versie. De Space Grey-variant zou komt waarschijnlijk te vervallen. De zilveren, gouden en rosé-gouden versie blijven wel beschikbaar.

Door PHC.nl