PHC MonKi

Klaar zijn voor morgen is kinderen een kans geven

Onze wereld gaat snel en verandert in een oogwenk. Onze kinderen gaan de snelste en grootste technologische ontwikkeling tot nu toe beleven.

Maar toch staat voor sommige kinderen de wereld even stil. De diagnose kanker laat die snelle wereld aan je voorbijgaan. Want dan draait het even niet meer om het grootse maar om jouw kleine wereld waar je het gevecht vandaag aan moet gaan, om er morgen nog te zijn...

Wat doet KiKa?

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Daarom steunen wij MonKi

MonKi’s zijn handgeknoopte sleutelhangers die door vrijwilligers van stichting l espoir gemaakt worden. Het volledige bedrag van € 2,75 voor een MonKi gaat naar stichting KiKa Kinderen Kankervrij. Zo hopen we met jouw bijdrage een verschil te kunnen maken in de strijd tegen kinderkanker.

Help jij mee?

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. 

Wil jij KiKa steunen in de strijd tegen kinderkanker? Doneer €2,75 en ontvang als dank een handgemaakte MonKi Sleutelhanger. Neem contact op met jouw contactpersoon bij PHC of loop even bij ons binnen.

MonKi Ambassadeurs

Frank LammersFrank Lammers

André Ooijer
André Ooijer 

Ergon-Businesspost-Zuidoost-Brabant
Team Ergon Businesspost Zuidoost-Brabant

martin Hersman
Martin Hersman

Team Dylan HaegensTeam Dylan Haegens

Suzanne HuurmanSuzanne Huurman

Kevin Hofland MonKi

Kevin Hofland

Pieter van den Hoogenband MonKi

Pieter van den Hoogenband

Jos Verstappen

Jos Verstappen

Olympia MonKi

Team Olympia Midden-Limburg

Max Verstappen MonKi

Max Verstappen

Paul Elstak

Paul Elstak

Guus Meeuwis PHC

Guus Meeuwis