Vragen? Gewoon even met ons chatten!

Vragen? Gewoon even met ons chatten!

We optimaliseren onze dienstverlening continu. Daarom zijn we blij dat we nu onze webchat kunnen introduceren. Onze specialisten zitten voor je klaar en zo wordt het nog makkelijker om kansen te benutten.

Persoonlijk en direct

Je vindt onze chat altijd rechtsonder op elke pagina van phc.nl. Op de site zie je precies wanneer we via de chat bereikbaar zijn. Als je met ons chat, zie je direct met wie je contact hebt: er verschijnt een naam en fotootje. Je kunt zelfs met meerdere specialisten tegelijk communiceren als dat nodig is. Oplossingen zijn dus altijd dichtbij.

Gebruiksvriendelijk

Het werkt allemaal super goed en makkelijk. De chat heeft een minimaliseerfunctie, een sleepfunctie en als je je pagina refresht, onthoudt de chat precies waar je was gebleven. Deze functionaliteit is speciaal voor ons ontworpen. Dus het past bij ons en sluit aan op de verwachtingen van onze relaties. Om deze functie nog verder te optimaliseren, stellen we je aan het eind van elke chat een paar snel te beantwoorden vraagjes.

Alle devices

Je kent ons en dus begrijp je dat onze chat voor alle devices beschikbaar is. Voor desktop, tablet en smartphone. Benieuwd hoe goed het werkt? Probeer het nu!