T-Mobile onbeperkt online toch zonder beperkingen

T-Mobile onbeperkt internet is nu echt onbeperkt!

T-Mobile onthulde onlangs een nieuw onbeperkt mobiel abonnement, dat bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) de nodige vraagtekens opriep. Naar aanleiding van deze vraagtekens, heeft T-Mobile de bundelvoorwaarden aangepast.

T-Mobile onbeperkt online toch zonder beperkingen
Het onbeperkte mobiele abonnement van T-Mobile leek op het eerste gezicht erg indrukwekkend, maar had opmerkelijke voorwaarden. Zo zou de kwaliteit van video’s naar beneden gaan om het dataverbruik te beperken en te voorkomen dat de bundel ook gebruikt zou worden op andere apparaten dan smartphones en tablets via ‘tethering’.

T-mobile onbeperkt online
Hier zette de ACM al snel vraagtekens bij op het gebied van netneutraliteit. Naar aanleiding van deze vraagtekens heef T-Mobile belooft de twee beperkingen als gevolg hiervan te schrappen.

Live Forward

Goed nieuws voor T-Mobile klanten, want dit betekent dat je video’s gewoon onbeperkt in de hoogste kwaliteit kunt bekijken. Het wordt afgeraden je mobiel als modem voor de vaste te lijn te gebruiken, want T-Mobile zal alsnog alsnog onderzoek doen naar extreem gebruik. T-Mobile wil voorkomen dat deze bundel de vaste lijn gaat vervangen. Een filmpje kijken op je tv of laptop is niet zo erg, zo lang je er geen misbruik van maakt.

Slag om de arm
T-Mobile houdt overigens nog steeds wel een slag om de arm. De provider laat weten dat er regelmatig gekeken zal worden naar klanten die extreem veel data verbruiken. Afhankelijk van het verbruik zal T-Mobile veranderingen doorvoeren.