T-Mobile laat je onbeperkt internetten

T-Mobile laat je per maand onbeperkt internetten

T-Mobile heeft vandaag Oneindig Online geïntroduceerd. Dit is een nieuwe bundel waarmee je een onbeperkte hoeveelheid data krijgt voor een vast bedrag per maand.

T-Mobile Oneindig Online
Oneindig Online is een nieuwe Stel Samen & Stel Bij-bundel, waarmee gebruikers onbeperkt op hun telefoon of tablet kunnen internetten. Ze krijgen de ‘hoogst mogelijke snelheid’ en tevens 2GB per maand om in het buitenland (in de Europese Unie) te verbruiken. Dit kost wel wat: Oneindig Online is vanaf 6 juni te koop voor consumenten. Via de website van T-Mobile kun je alvast inschrijven voor de bundel. Bij het abonnement wordt een download- en uploadsnelheid van respectievelijk 120Mbit/s en 50Mbit/s gehanteerd.

Belangrijk is dat tetheren, om bijvoorbeeld op je tablet met de bundel van je smartphone te internetten, beperkt is tot maximaal 20GB per maand. T-Mobile controleert of de data verbruikt wordt via de simkaart die in de smartphone of tablet is gestoken. Wanneer de hoeveelheid data wordt overschreven, dan schroeft T-Mobile de snelheid terug. De provider geeft aan dat Oneindig Online niet geschikt is als vervanger voor je vaste lijn, omdat 20GB per maand voor de meeste mensen te weinig is. Bij het bekijken van video’s of streamen van Netflix-films en -series ga je immers rap door je data heen.

T-Mobile laat ook weten dat het videoverkeer wordt geoptimaliseerd bij een Oneindig Online-bundel. Video’s worden in minimaal 480p gestreamd, waarbij het verschil met full-hd volgens de provider nauwelijks op een smartphone of tablet te merken is. T-Mobile registreert zelf of je een videodienst gebruikt. Tot slot kunnen klanten de MB-verdeler gebruiken met een Oneindig Online-bunden en eventueel extra data bij kopen.

Zakelijke gebruikers
Oneindig Online is vanaf 6 juni beschikbaar voor particuliere klanten, maar komt medio juli ook beschikbaar voor zakelijke gebruikers. Deze gebruikers kunnen zich alvast inschrijven bij T-Mobile, zodat ze op de hoogte worden gehouden zodra de bundel beschikbaar is.