Microsoft Lumia voor zakelijk gebruik

Met de Nokia Lumia combineer je mobiliteit met handig en efficiënt werken. De krachtige en bekroonde smartphone is ideaal voor zakelijk gebruik. Hij bezit mobiele versies van Microsoft® Office, Microsoft® Outlook® en management tools. Zo geniet je een vlotte en veilige overgang van computer naar mobiel toestel. De Nokia Lumia is perfect voor jou en je team.

Waarom de Lumia als zakelijke smartphone?

Het toestel is ideaal voor professioneel gebruik. Naast allerlei handige features zoals onder andere Windows Phone 8, mobiele versies van Outlook® en Office, HERE-navigatie met offline support, OneDrive, Lync, IBM Notes Traveler en top-level business security, heb je ook de keuze uit de laatste nieuwe innovaties. Een 6” full HD-scherm? Draadloos opladen? Een 41 MP PureView camera? Er is een model op ieders maat.

Smartphone management

Of het toestel nu eigendom is van jou of van je bedrijf, het is belangrijk dat alle bedrijfsgegevens steeds worden beschermd. Smartphone managementfeatures zoals AirWatch®, MobileIron® en Windows Intune™ zorgen er voor dat je Nokia Lumia steeds vlot en veilig te beheren is. Het toestel werkt volgens de Microsoft® Exchange ActiveSync® policies en omvat bovendien zowel standaard smartphone management als de mogelijkheid om eigen bedrijfsapps te installeren en op te volgen.

Het echte Office en Outlook op je Nokia Lumia

Dankzij het ingebouwde Microsoft® Office en Outlook® kun je documenten openen, bewerken en opslaan in Word, Powerpoint, Excel en OneNote zonder de oorspronkelijke opmaak kwijt te raken. Synchroniseer documenten en taken via SharePoint, Office365 en OneDrive.

phc_lumia_vid.jpg (1)