Nieuwe eigenschappen in Marshmallow update Android 6.0 voor Galaxy toestellen

Nieuwe eigenschappen in Marshmallow update Android 6.0 voor Galaxy toestellen

Onlangs is Samsung begonnen met het verspreiden van de Android 6.0 Marshmallow update voor de Galaxy S6 en S6 Edge. Samsung heeft op woensdag in een blogpost laten weten wat voor nieuwe functies de Android 6.0 Marshmallow update met zich zal meebrengen. 

Gebruikers kunnen met de Cross App, foto’s en video’s openen en delen met anderen zonder het sluiten van de berichten app. Het is mogelijk om nieuwe foto’s te maken met de in-app camera en deze direct te delen met andere gebruikers. Vanuit het chat programma kunnen gebruikers de URL openen zonder snelheid te verliezen. Zelfs als het scherm aan het laden is, kan het scherm geminimaliseerd worden, zodat gebruikers kunnen blijven chatten.

Samsung geeft aan dat de nieuwe browser wordt geleverd met een geheime modus, die hetzelfde functioneert als de incognito–modus. Een twist in dit verhaal, is dat de Secret-modus alleen met een vingerafdruk werkt.

Extra functies
De Samsung Internet 4.0 versie zal ook compatibel zijn met HTML5. Behalve Samsung Internet 4.0 en de Cross app, zal Android 6.0 Marshmallow voor Galaxy-toestellen ook energiebesparende functies toevoegen. Bij de update wordt nu ook de gebruikers de mogelijkheid geboden om meer controle over de machtigingen te krijgen. Naast al deze extra functies en mogelijkheden, zal er ook een vernieuwde interface aankomen.

De Android 6.0 Marshmallow update voor de Galaxy S6 Edge zal een verbeterde schermrand en functies krijgen. Na de updaten kunnen gebruikers de schermrand verbreden van 260 pixels naar 550 pixels, waardoor er meer inhoud aan de schermrand gegeven kan worden.

De uitrol van de update kan per land verschillen. De update zal later ook voor andere Galaxy-toestellen beschikbaar worden.

Bron: PHC.nl