Ben jij mobiel al Extra Veilig Online?

Ben jij mobiel al Extra Veilig Online?

We doen steeds meer met het mobiele internet. Het mobiele internet is altijd bij de hand en we kunnen bijna overal op de wereld gebruik maken van het internet. De mogelijkheden lijken niet te stoppen. Maar al dat internetten lijkt ook wat gevaren met zich mee te brengen.

Behalve apps downloaden en online shoppen, komt het steeds frequenter voor dat er totale bankzaken via de smartphone online worden geregeld. Het vertrouwen lijkt hierin steeds groter te worden door de gebruiker. T-Mobile werkt mee aan dit vertrouwen.

T-Mobile biedt sinds 22 februari Extra Veilig Online aan. Extra Veilig Online zorgt er simpelweg voor dat je zorgeloos gebruik kunt maken van het mobiele internet. T-Mobile doet er alles aan om het mobiele internet zo stabiel en veilig mogelijk te maken. Extra Veilig Online biedt de mogelijkheid om automatisch je dataverkeer te beveiligen.

T-Mobile Extra Veilig Online:

  • Beschermt je tegen onveilige websites en apps.
  • Waarschuwt tegen virussen vóórdat ze schade aanrichten.
  • Persoonlijk contact met het T-Mobile Veiligheidsteam.
  • Beschermt je in het buitenland via het T-Mobile netwerk.
  • Extra Veilig Online bij delen van Hotspot.

Met Extra Veilig Online wil T-Mobile voorkomen in plaats van bestrijden. Websites en apps worden gecontroleerd vóórdat jouw smartphone met risico's in aanraking komt. Let wel, Exra veilig Online is geen antivirussoftware, maar in plaats van achteraf te waarschuwen, geeft Extra Veilig Online een melding vóórdat je met een risico in aanraking komt. Je krijgt een melding zodra je een risicovolle website of app bezoekt. Je bepaalt dan zelf of je alsnog het risico neemt de website of app alsnog te bezoeken.

Extra Veilig Online is beschikbaar voor zowel de smartphone als de tablet en beschikbaar. Het maakt niet uit wat voor smartphone of tablet je hebt, want Extra Veilig Online kan op afstand worden geactiveerd. Je hoeft er simpelweg niets extra's voor te doen! T-Mobile maakt onderscheid tussen een vaste en flexibele variant. 

Meer vertrouwen bij gebruik mobiel internet
Met Extra Veilig Online kan T-Mobile niets garanderen. Net als een firewall op je computer niets kan garanderen, maar Extra Veilig Online geeft je wel meer vertrouwen bij gebruik van mobiel internet in binnen en buitenland. Wie wil dat tenslotte nou niet?

Bij een risicovolle website of app krijg je vooraf een waarschuwing door middel van een SMS. T-Mobile doet niets verbieden, maar enkel waarschuwen. Je gegevens worden ook nooit opgeslagen of gebruikt voor andere doeleinden. In een eerder geschreven blog, vertellen we je hoe je zelf je mobiel kan beveiligen.

Door: PHC.nl