PHC
 

Nieuws

Wat wil je weten? Het overzicht van de meest recente nieuwsberichten vind je hier. 

Laatste updates

T-mobile voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot best geteste netwerk in Nederland
T-mobile voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot best geteste netwerk in Nederland

20.04.2017 - Den Haag, 20 april 2017 - Vandaag heeft P3 communications de resultaten van het onderzoek naar de kwaliteit van de Nederlandse mobiele netwerken bekendgemaakt. T-Mobile heeft in deze jaarlijkse ‘P3 Connect Mobile Benchmark’ met 956 van de totaal 1.000 punten wederom de hoogste score behaald. In de twee categorieën Voice en Data scoort T-Mobile het hoogst. In alle drie de sub-meetgebieden, steden, dorpen en op verbindingswegen haalt T-Mobile scores rond de 95 procent en boekt exceptioneel resultaat op het streamen van video’s. Daarmee is T-Mobile voor het tweede jaar op rij als beste netwerk van Nederland getest en het enige netwerk dat een ‘Outstanding’ performance krijgt. Deze exceptionele waardering van het netwerk viert T-Mobile door alle klanten twee dagen, 48 uur aaneengesloten, Unlimited internet cadeau te geven.

Nieuws
Maak kennis met de Samsung Galaxy S8 en S8+
Maak kennis met de Samsung Galaxy S8 en S8+

30.03.2017 - Na een aantal maanden van nieuwsberichten, tegenstrijdige geruchten en uitstel is het nieuwe Zuid-Koreaanse vlaggenschip dan eindelijk hier; Samsung heeft zojuist zijn Galaxy S8 en S8 Plus gepresenteerd tijdens het Unpacked 2017-evenement in New York.

Nieuws
(Unpacked) 17 uur lancering Samsung Galaxy S8 (plus)
(Unpacked) 17 uur lancering Samsung Galaxy S8 (plus)

27.03.2017 - Vandaag om 17 uur is het zover. Samsung presenteert dan de nieuwe Galaxy S8 en S8 Plus in Londen én New York. Vandaag kijken we al naar de camera-app van de S8. Ook worden er een aantal specificaties van de S8 (plus) bevestigd.

Nieuws
De nieuwe website is live!
De nieuwe website is live!

20.03.2017 - Het is zover: na een periode van hard werken mogen we met trots mededelen dat we vanaf vandaag in de lucht zijn met onze nieuwe website! En wanneer we spreken van een vernieuwde website, dan hebben we het niet alleen over een ander jasje. Wat u naast het verfrissende nieuwe design nog meer mag verwachten?

Nieuws
5 tips om je mobiele data onder controle te houden
5 tips om je mobiele data onder controle te houden

09.03.2017 - Mobiel internet is ondertussen niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Mails, social media-updates, breaking news en foto’s van vrienden: we kunnen ze altijd op onze smartphone bekijken. Verstandig omgaan met je maandelijkse datalimiet is belangrijker geworden dan ooit. Met de volgende 5 eenvoudige tips bespaar je gegarandeerd op je mobiele dataverbruik.

Nieuws
Nieuwe foto's Galaxy S8
Nieuwe foto's Galaxy S8

07.03.2017 - De afbeeldingen is de Samsung Galaxy S8 van zowel de voor- als achterkant te zien. Het voorkantvullende amoled-scherm met 4K-resolutie is in volle glorie te zien, waarbij ook de notificatieled voor het eerst in beeld gebracht is. Daarnaast is er geen fysieke home-knop meer aanwezig op het toestel.

Nieuws
Zo check je de levensduur van je iPhone-batterij
Zo check je de levensduur van je iPhone-batterij

01.03.2017 - Heb je de laatste tijd gemerkt dat de batterij van je iPhone minder lang mee gaat? Valt je toestel spontaan uit en moet je hem vaker opladen? Dan kan het zomaar zijn dat de batterij van je iPhone vervangen moet worden.

Nieuws
Samsung presenteert de Galaxy S8 op 29 maart
Samsung presenteert de Galaxy S8 op 29 maart

28.02.2017 - Eigenlijk wisten we het al, maar Samsung heeft de datum gisteren bevestigd. Het nieuwe Zuid-Koreaanse vlaggenschip wordt op 29 maart officieel onthuld. We kijken uit naar zowel de Galaxy S8 als de Galaxy S8 Plus.

Nieuws
De Graafschap ontvangt iPhone 7
De Graafschap ontvangt iPhone 7

24.02.2017 - PHC tailored telecom sponsor van zowel De Graafschap als PSV. Die combinatie was afgelopen seizoen extra bijzonder omdat beide clubs  een cruciale rol speelden in de ontknoping van de Eredivisie. In de laatste wedstrijd speelde De Graafschap thuis tegen koploper Ajax. Bij een overwinning of een gelijkspel van de Superboeren en winst van PSV zou de schaal naar Eindhoven gaan.

Nieuws

Nog vragen?

Als solutions specialist houdt Andy zich naast bloggen o.a. bezig met Cost Control, Enterprise Mobility Management, Mobile Device Management. Andy spot trends op het gebied van telecom en IT, die hij vertaalt naar Tailored oplossingen. 

Onze partners

 • KPN
 • T-Mobile
 • Vodafone
 • Motorola
 • Avaya
 • HTC
 • LG
 • Microsoft
 • Samsung
 • Siemens
 • Cisco
 • Airwatch - VMware
 • HP
 • Blackberry
 • MaaS360
 Bel mij
 Chat
 Nieuwsbrief

Bel mij

Heb je nu geen tijd om telefonisch contact op te nemen?
Laat je gegevens en de reden van het contact achter en we bellen je op een later tijdstip terug!

Bedankt voor jouw aanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nieuwsbrief

Bent u net als ons ook nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen op telecomgebied? Mis geen enkele update en blijf samen met PHC op de hoogte!