PHC
 

Nieuws

Wat wil je weten? Het overzicht van de meest recente nieuwsberichten vind je hier. 

Laatste updates

De nieuwe website is live!
De nieuwe website is live!

20.03.2017 - Het is zover: na een periode van hard werken mogen we met trots mededelen dat we vanaf vandaag in de lucht zijn met onze nieuwe website! En wanneer we spreken van een vernieuwde website, dan hebben we het niet alleen over een ander jasje. Wat u naast het verfrissende nieuwe design nog meer mag verwachten?

Nieuws
5 tips om je mobiele data onder controle te houden
5 tips om je mobiele data onder controle te houden

09.03.2017 - Mobiel internet is ondertussen niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Mails, social media-updates, breaking news en foto’s van vrienden: we kunnen ze altijd op onze smartphone bekijken. Verstandig omgaan met je maandelijkse datalimiet is belangrijker geworden dan ooit. Met de volgende 5 eenvoudige tips bespaar je gegarandeerd op je mobiele dataverbruik.

Nieuws
Nieuwe foto's Galaxy S8
Nieuwe foto's Galaxy S8

07.03.2017 - De afbeeldingen is de Samsung Galaxy S8 van zowel de voor- als achterkant te zien. Het voorkantvullende amoled-scherm met 4K-resolutie is in volle glorie te zien, waarbij ook de notificatieled voor het eerst in beeld gebracht is. Daarnaast is er geen fysieke home-knop meer aanwezig op het toestel.

Nieuws
Zo check je de levensduur van je iPhone-batterij
Zo check je de levensduur van je iPhone-batterij

01.03.2017 - Heb je de laatste tijd gemerkt dat de batterij van je iPhone minder lang mee gaat? Valt je toestel spontaan uit en moet je hem vaker opladen? Dan kan het zomaar zijn dat de batterij van je iPhone vervangen moet worden.

Nieuws
Samsung presenteert de Galaxy S8 op 29 maart
Samsung presenteert de Galaxy S8 op 29 maart

28.02.2017 - Eigenlijk wisten we het al, maar Samsung heeft de datum gisteren bevestigd. Het nieuwe Zuid-Koreaanse vlaggenschip wordt op 29 maart officieel onthuld. We kijken uit naar zowel de Galaxy S8 als de Galaxy S8 Plus.

Nieuws
De Graafschap ontvangt iPhone 7
De Graafschap ontvangt iPhone 7

24.02.2017 - PHC tailored telecom sponsor van zowel De Graafschap als PSV. Die combinatie was afgelopen seizoen extra bijzonder omdat beide clubs  een cruciale rol speelden in de ontknoping van de Eredivisie. In de laatste wedstrijd speelde De Graafschap thuis tegen koploper Ajax. Bij een overwinning of een gelijkspel van de Superboeren en winst van PSV zou de schaal naar Eindhoven gaan.

Nieuws
PHC wint KPN Strongest Partner Award
PHC wint KPN Strongest Partner Award

13.02.2017 - De KPN Strongest Partner Challenge had dit jaar een nieuwe opzet, met gastsprekers en interactie. De KPN Strongest Partner Awards zijn afgelopen donderdagavond 9 februari uitgereikt door KPN Zakelijke Markt in Amsterdam.

Nieuws
8 tips om geheugen vrij te maken op je Android telefoon
8 tips om geheugen vrij te maken op je Android telefoon

06.02.2017 - Niets is zo vervelend als een smartphone waarvan het geheugen tjokvol zit en er bijna niets meer bij kan. Wat kun je hier aan doen? Wij geven je 8 tips waardoor je in een paar stappen weer voldoende geheugen hebt om nieuwe apps te installeren en foto’s te schieten.

Nieuws
Nokia en Orange starten 5G-test platform
Nokia en Orange starten 5G-test platform

30.01.2017 - Nokia en Orange sluiten een samenwerking rondom zakelijke diensten via 5G-netwerken. De Finse maker van netwerkapparatuur en de Franse telecomaanbieder gaan een platform bouwen waar bedrijven applicaties kunnen testen die specifiek zijn gericht op 5G-toepassingen en mogelijkheden voor zakelijke toepassingen.  

Nieuws
Patrick de Bruin
Patrick de Bruin  088-21111145

Nog vragen?

Patrick werkt op de afdeling Marketing en coördineert en redigeert alle on- en offline, en in- en externe marketingactiviteiten. Hij bewaakt de marketingprocessen en onderhoudt de website en social media kanalen van PHC.

Onze partners

 • KPN
 • T-Mobile
 • Vodafone
 • Motorola
 • Avaya
 • HTC
 • LG
 • Microsoft
 • Samsung
 • Siemens
 • Cisco
 • Airwatch - VMware
 • HP
 • Blackberry
 • MaaS360
 Bel mij
 Chat
 Nieuwsbrief

Bel mij

Heb je nu geen tijd om telefonisch contact op te nemen?
Laat je gegevens en de reden van het contact achter en we bellen je op een later tijdstip terug!

Bedankt voor jouw aanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nieuwsbrief

Bent u net als ons ook nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen op telecomgebied? Mis geen enkele update en blijf samen met PHC op de hoogte!