PHC
 

Media

Alles draait om kennis. Zonder kennis komen we niet vooruit. Zonder kennis kunnen we je niet optimaal adviseren. Zonder kennis zijn we niet in staat problemen op te lossen. Zonder kennis is succes toeval.

Nieuwe ontwikkelingen, producten en gadgets. Dat zit in ons DNA. Daarom weten wij wat er speelt voordat het speelt. Daar wil je toch van profiteren? Dat kan. Wij delen onze kennis graag met onze relaties. Als relatie heb je onbeperkt toegang tot onze online kennisdatabases en kun je altijd een beroep doen op onze gedreven medewerkers. De whizzkids achter de schermen die totaal op de hoogte zijn van alle nieuwe producten, diensten en gadgets en eventuele problemen oplossen. Dat is iets om op te bouwen.

Daarnaast delen we onze kennis via actuele nieuwsberichten op de site, onze uitgebreide PHC-nieuwsbrief, informerende en entertainende PHC-TV afleveringen en exclusieve events.

Updates

PHC in de rol van superhelden
PHC in de rol van superhelden

21.03.2017 - Een superheld staat in de boeken als een (fictief) personage dat beschikt over bovenmenselijke krachten en mogelijkheden. Het zijn experts in bepaalde segmenten. Hoewel de krachten van superhelden sterk variëren, zijn een enorme spierkracht, de mogelijkheid om te vliegen en bepaalde versterkte zintuigen de meest voorkomende superkrachten.

Blog
De nieuwe website is live!
De nieuwe website is live!

20.03.2017 - Het is zover: na een periode van hard werken mogen we met trots mededelen dat we vanaf vandaag in de lucht zijn met onze nieuwe website! En wanneer we spreken van een vernieuwde website, dan hebben we het niet alleen over een ander jasje. Wat u naast het verfrissende nieuwe design nog meer mag verwachten?

Nieuws
PHC wint KPN Strongest Partner Award
PHC wint KPN Strongest Partner Award

De KPN Strongest Partner Awards zijn afgelopen donderdagavond 9 februari uitgereikt door KPN Zakelijke Markt. PHC kende tijdens deze boeiende en innoverende avond een mooi hoogtepunt, door de award: KPN Snelst Groeiende Partner te winnen. Lees hier meer.

PHC TV
5 tips om je mobiele data onder controle te houden
5 tips om je mobiele data onder controle te houden

09.03.2017 - Mobiel internet is ondertussen niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Mails, social media-updates, breaking news en foto’s van vrienden: we kunnen ze altijd op onze smartphone bekijken. Verstandig omgaan met je maandelijkse datalimiet is belangrijker geworden dan ooit. Met de volgende 5 eenvoudige tips bespaar je gegarandeerd op je mobiele dataverbruik.

Nieuws
Nieuwe foto's Galaxy S8
Nieuwe foto's Galaxy S8

07.03.2017 - De afbeeldingen is de Samsung Galaxy S8 van zowel de voor- als achterkant te zien. Het voorkantvullende amoled-scherm met 4K-resolutie is in volle glorie te zien, waarbij ook de notificatieled voor het eerst in beeld gebracht is. Daarnaast is er geen fysieke home-knop meer aanwezig op het toestel.

Nieuws
Hoe veilig is de cloud?
Hoe veilig is de cloud?

01.03.2017 - ‘Werken in de Cloud’: een term waar je als onderneming anno 2017 echt niet meer omheen kan. ‘Cloud Computing’, zoals het gebruik deze dienst ook wel wordt genoemd, is met haar voordelen bij veel grote ondernemingen dan ook zeer populair. Er worden bestanden opgeslagen in de Cloud, geopend vanuit de Cloud, er wordt gewerkt in de Cloud én gedeeld via de Cloud. Waar je dan ook bent.

Blog
 

PHC TV

Video updates en reviews

Nieuws, vette gadgets, slimme nieuwe producten en diensten en toffe events. Interesse? Kijk dan naar PHC-TV. 

Review Samsung Galaxy S7 (Edge)

PHC heeft als één van de eerste de mogelijkheid gehad om de Samsung Galaxy S7 & S7 Edge te testen voor dit toestel op de markt komt. PHC laat je zien wat dit toestel verder zo bijzonder maakt!

Meer PHC TV

Patrick de Bruin
Patrick de Bruin  088-21111145

Nog vragen?

Patrick werkt op de afdeling Marketing en coördineert en redigeert alle on- en offline, en in- en externe marketingactiviteiten. Hij bewaakt de marketingprocessen en onderhoudt de website en social media kanalen van PHC.

Onze partners

 • KPN
 • T-Mobile
 • Vodafone
 • HP
 • Avaya
 • Blackberry
 • HTC
 • LG
 • Microsoft
 • Airwatch - VMware
 • Samsung
 • Motorola
 • Siemens
 • Cisco
 • MaaS360
 Nieuwsbrief
 Bel mij
 Chat

Nieuwsbrief

Bent u net als ons ook nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen op telecomgebied? Mis geen enkele update en blijf samen met PHC op de hoogte!

Bel mij

Heb je nu geen tijd om telefonisch contact op te nemen?
Laat je gegevens en de reden van het contact achter en we bellen je op een later tijdstip terug!

Bedankt voor jouw aanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.