PHC
 

Media

Alles draait om kennis. Zonder kennis komen we niet vooruit. Zonder kennis kunnen we je niet optimaal adviseren. Zonder kennis zijn we niet in staat problemen op te lossen. Zonder kennis is succes toeval.

Nieuwe ontwikkelingen, producten en gadgets. Dat zit in ons DNA. Daarom weten wij wat er speelt voordat het speelt. Daar wil je toch van profiteren? Dat kan. Wij delen onze kennis graag met onze relaties. Als relatie heb je onbeperkt toegang tot onze online kennisdatabases en kun je altijd een beroep doen op onze gedreven medewerkers. De whizzkids achter de schermen die totaal op de hoogte zijn van alle nieuwe producten, diensten en gadgets en eventuele problemen oplossen. Dat is iets om op te bouwen.

Daarnaast delen we onze kennis via actuele nieuwsberichten op de site, onze uitgebreide PHC-nieuwsbrief, informerende en entertainende PHC-TV afleveringen en exclusieve events.

Updates

De toekomst van 5G
De toekomst van 5G

23.06.2017 - Bijna iedereen in Nederland, zowel particulier als zakelijk, maakt gebruik van mobiele data op een smartphone en/of tablet. We doen alles online: surfen, appen, streamen  video’s van hoge kwaliteit, spelletjes spelen, navigeren, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt dit met je smartphone. Ook onderweg, zonder Wifi, zijn we inmiddels gewend geraakt aan een hoge internetsnelheid van 4G en verwachten we dat het overal en altijd beschikbaar is. Toch is het eind qua mogelijkheden nog lang  niet in zicht en 5G is dan ook een kreet die inmiddels vaak wordt gehoord als het om mobiele datacommunicatie gaat. Maar wat houdt 5G nu eigenlijk in en waarom is dit beter dan het huidige 3G en 4G? In dit blog gaan we hier dieper op in.

Blog
NL Alert: stel je mobiel in
NL Alert: stel je mobiel in

22.06.2017 - Bij een noodsituatie in jouw omgeving wil je weten wat je moet doen. Daarom is er NL-Alert. Als bij jou in de buurt een ramp gebeurt, dan ontvang je een tekstbericht op je mobiel. Hierin staat precies wat er aan de hand is en wat je op dat moment het beste kunt doen

Nieuws
Revolutie in mobiel werken
Revolutie in mobiel werken

09.06.2017 - Onderweg naar je afspraak of in de trein nog even wat mail wegwerken? Je kantoor volledig mobiel maken?  Technologie die altijd met je meereist?  Maak een draadloze connectie tussen – Mobiel en lap dock – en je kunt meteen aan het werk.  Hoe dit mogelijk is en waarom dit mogelijk de toekomst is gaan wij jou in deze blog vertellen.

Blog
EU Roaming: Wat verandert er precies?
EU Roaming: Wat verandert er precies?

31.05.2017 - Vanaf juni 2017 kun je je mobiele abonnement binnen de EU gebruiken zoals je deze in Nederland gebruikt. Alle telecomproviders voeren deze veranderingen door in lijn met de nieuwe regulatie voor roaming zoals ingesteld door de Europese Unie. KPN en Vodafone voeren de wijziging door per 1 juni, T-Mobile per 13 juni.

Nieuws
iPhone 8: Wat kunnen we verwachten?
iPhone 8: Wat kunnen we verwachten?

26.05.2017 - Je kent het wel: de ene iPhone is nog niet uit of er wordt alweer gespeculeerd over de opvolger, die nóg beter, uitgebreider en geavanceerder zal worden. Met de iPhone 8 is het niet anders. Over dit langverwachte apparaat doen allerlei geruchten de ronde. Wij van PHC volgen dit nieuws natuurlijk op de voet en houden je op de hoogte!

Blog
PHC derde keer op rij Vodafone Business Partner of the Year
PHC derde keer op rij Vodafone Business Partner of the Year

18.05.2017 - Een keer is toeval, twee keer is opmerkelijk maar drie keer is een patroon. We zijn zo ontzettend trots dat we ook dit jaar deze prestigieuze prijs in ontvangst hebben mogen nemen.

Nieuws
 

PHC TV

Video updates en reviews

Nieuws, vette gadgets, slimme nieuwe producten en diensten en toffe events. Interesse? Kijk dan naar PHC-TV. 

Review Samsung Galaxy S7 (Edge)

PHC heeft als één van de eerste de mogelijkheid gehad om de Samsung Galaxy S7 & S7 Edge te testen voor dit toestel op de markt komt. PHC laat je zien wat dit toestel verder zo bijzonder maakt!

Meer PHC TV

Nog vragen?

Als solutions specialist houdt Andy zich naast bloggen o.a. bezig met Cost Control, Enterprise Mobility Management, Mobile Device Management. Andy spot trends op het gebied van telecom en IT, die hij vertaalt naar Tailored oplossingen. 

Onze partners

 • KPN
 • T-Mobile
 • Vodafone
 • HP
 • Avaya
 • Blackberry
 • HTC
 • LG
 • Microsoft
 • Airwatch - VMware
 • Samsung
 • Motorola
 • Siemens
 • Cisco
 • MaaS360
 Nieuwsbrief
 Bel mij
 Chat

Nieuwsbrief

Bent u net als ons ook nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen op telecomgebied? Mis geen enkele update en blijf samen met PHC op de hoogte!

Bel mij

Heb je nu geen tijd om telefonisch contact op te nemen?
Laat je gegevens en de reden van het contact achter en we bellen je op een later tijdstip terug!

Bedankt voor jouw aanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.