PHC
 

Media

Alles draait om kennis. Zonder kennis komen we niet vooruit. Zonder kennis kunnen we je niet optimaal adviseren. Zonder kennis zijn we niet in staat problemen op te lossen. Zonder kennis is succes toeval.

Nieuwe ontwikkelingen, producten en gadgets. Dat zit in ons DNA. Daarom weten wij wat er speelt voordat het speelt. Daar wil je toch van profiteren? Dat kan. Wij delen onze kennis graag met onze relaties. Als relatie heb je onbeperkt toegang tot onze online kennisdatabases en kun je altijd een beroep doen op onze gedreven medewerkers. De whizzkids achter de schermen die totaal op de hoogte zijn van alle nieuwe producten, diensten en gadgets en eventuele problemen oplossen. Dat is iets om op te bouwen.

Daarnaast delen we onze kennis via actuele nieuwsberichten op de site, onze uitgebreide PHC-nieuwsbrief, informerende en entertainende PHC-TV afleveringen en exclusieve events.

Updates

Hoe maak je een back-up van je telefoon?
Hoe maak je een back-up van je telefoon?

In het vorige blog heb je kunnen lezen wat de risico’s zijn als je je telefoon niet goed beveiligt en deelden we tips om je telefoon beter te beveiligen. Maar naast het beveiligen van je toestel is het ook slim regelmatig een back-up te maken van je gegevens, zodat als je telefoon defect zou gaan of als je je telefoon verliest je je gegevens nog hebt. Je kunt niet alleen een back-up maken van je foto’s, contacten, agenda’s en apps, maar ook je (favoriete) instellingen kunnen meegenomen worden.

Blog
T-mobile voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot best geteste netwerk in Nederland
T-mobile voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot best geteste netwerk in Nederland

20.04.2017 - Den Haag, 20 april 2017 - Vandaag heeft P3 communications de resultaten van het onderzoek naar de kwaliteit van de Nederlandse mobiele netwerken bekendgemaakt. T-Mobile heeft in deze jaarlijkse ‘P3 Connect Mobile Benchmark’ met 956 van de totaal 1.000 punten wederom de hoogste score behaald. In de twee categorieën Voice en Data scoort T-Mobile het hoogst. In alle drie de sub-meetgebieden, steden, dorpen en op verbindingswegen haalt T-Mobile scores rond de 95 procent en boekt exceptioneel resultaat op het streamen van video’s. Daarmee is T-Mobile voor het tweede jaar op rij als beste netwerk van Nederland getest en het enige netwerk dat een ‘Outstanding’ performance krijgt. Deze exceptionele waardering van het netwerk viert T-Mobile door alle klanten twee dagen, 48 uur aaneengesloten, Unlimited internet cadeau te geven.

Nieuws
Hoe goed is jouw mobiele telefoon beveiligd?
Hoe goed is jouw mobiele telefoon beveiligd?

14.04.2017 - Tegenwoordig wordt de mobiele telefoon overal mee naar toe genomen. We kunnen bijna niet meer zonder. We hebben de hele dag contact met elkaar, zoeken alles op via internet, lezen onze mail, luisteren muziek, kijken tv en spelen spelletjes. Voor bijna alles wat we doen wordt daarom wel een geschikte app gebouwd, zodat we nóg meer en gemakkelijker allerlei dingen met onze mobiel kunnen doen.

Blog
Maak kennis met de Samsung Galaxy S8 en S8+
Maak kennis met de Samsung Galaxy S8 en S8+

30.03.2017 - Na een aantal maanden van nieuwsberichten, tegenstrijdige geruchten en uitstel is het nieuwe Zuid-Koreaanse vlaggenschip dan eindelijk hier; Samsung heeft zojuist zijn Galaxy S8 en S8 Plus gepresenteerd tijdens het Unpacked 2017-evenement in New York.

Nieuws
(Unpacked) 17 uur lancering Samsung Galaxy S8 (plus)
(Unpacked) 17 uur lancering Samsung Galaxy S8 (plus)

27.03.2017 - Vandaag om 17 uur is het zover. Samsung presenteert dan de nieuwe Galaxy S8 en S8 Plus in Londen én New York. Vandaag kijken we al naar de camera-app van de S8. Ook worden er een aantal specificaties van de S8 (plus) bevestigd.

Nieuws
PHC in de rol van superhelden
PHC in de rol van superhelden

21.03.2017 - Een superheld staat in de boeken als een (fictief) personage dat beschikt over bovenmenselijke krachten en mogelijkheden. Het zijn experts in bepaalde segmenten. Hoewel de krachten van superhelden sterk variëren, zijn een enorme spierkracht, de mogelijkheid om te vliegen en bepaalde versterkte zintuigen de meest voorkomende superkrachten.

Blog
 

PHC TV

Video updates en reviews

Nieuws, vette gadgets, slimme nieuwe producten en diensten en toffe events. Interesse? Kijk dan naar PHC-TV. 

Review Samsung Galaxy S7 (Edge)

PHC heeft als één van de eerste de mogelijkheid gehad om de Samsung Galaxy S7 & S7 Edge te testen voor dit toestel op de markt komt. PHC laat je zien wat dit toestel verder zo bijzonder maakt!

Meer PHC TV

Nog vragen?

Als solutions specialist houdt Andy zich naast bloggen o.a. bezig met Cost Control, Enterprise Mobility Management, Mobile Device Management. Andy spot trends op het gebied van telecom en IT, die hij vertaalt naar Tailored oplossingen. 

Onze partners

 • KPN
 • T-Mobile
 • Vodafone
 • HP
 • Avaya
 • Blackberry
 • HTC
 • LG
 • Microsoft
 • Airwatch - VMware
 • Samsung
 • Motorola
 • Siemens
 • Cisco
 • MaaS360
 Nieuwsbrief
 Bel mij
 Chat

Nieuwsbrief

Bent u net als ons ook nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen op telecomgebied? Mis geen enkele update en blijf samen met PHC op de hoogte!

Bel mij

Heb je nu geen tijd om telefonisch contact op te nemen?
Laat je gegevens en de reden van het contact achter en we bellen je op een later tijdstip terug!

Bedankt voor jouw aanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.