Test je weerbaarheid tegen cyberdreigingen met de PHC Security Scan

Hoe up-to-date is jouw security nu eigenlijk? Cybercrime ontwikkelt zich continu en is niet altijd even makkelijk te herkennen. Doordat er meer vanuit huis gewerkt wordt, is het aantal punten waarop jouw organisatie kwetsbaar kan zijn fors toegenomen. Deze kwetsbaarheden snel en op afstand kunnen detecteren is van groot belang. Zijn de juiste maatregelen op orde? Met onze Security Scan kom je erachter. Hiermee lichten we je volledige organisatie door, van infrastructuur en endpoints tot en met alle cruciale processen. Op basis van het rapport dat we maken weet je welke risico’s er zijn en welke mogelijke stappen je kunt nemen om de digitale weerbaarheid te versterken.

Krachtige security van a tot z

Je apps, devices, je complete infrastructuur en je internetverbindingen; ieder onderdeel van je ICT-omgeving en processen kent zijn eigen kwetsbaarheden. De even effectieve als logische oplossing: loop regelmatig de gehele ICT door, zodat inzichtelijk wordt waar je security wel een steuntje in de rug kan gebruiken en welke maatregelen eventueel direct genomen moeten worden. Onze tailored Security Scan, onderdeel van onze tailored cloud-dienstverlening, maakt dat mogelijk voor je.

Wat doen we voor je met de Security Scan?

We monitoren de security van je ICT-omgeving, zoals je cloudwerkplekken, je MDM en je netwerkinfrastructuur, op afstand en zonder blijvende impact op je systemen. Daarnaast komen we ook bij jou op locatie langs om de security te onderzoeken. Hierbij richten we ons op je processen, endpoints, telefonie, en eventuele vergaderruimtes en on-premise servers. Ook gaan we graag het gesprek aan met je collega’s om te zien hoe zij werken en wat hun wensen zijn. Zo komen we tot een gezonde mix van beheer, productiviteit en gebruiksgemak voor de gehele organisatie.

Wat kun je daarna verwachten?

Alle bevindingen uit de scan worden vergeleken met een door Microsoft vastgestelde security baseline; een krachtige graadmeter voor cyberveiligheid en de CIS-securitynormen. Op basis van de bevindingen stellen we een rapport op met daarin aanbevelingen voor het bijwerken van je security. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van multifactor-authenticatie of tips voor specifieke beveiliging voor je mobiele hardware en internetverbindingen. Op die manier weet je direct wat je moet doen om je security in lijn te brengen met de huidige standaarden.

Maak van je security een zorg minder

De staat van je security zou geen zorg moeten zijn, maar een zegen. Wij ondersteunen je daarin als jouw betrokken sparringpartner. Tailored, deskundig en met de topservice die je van een ICT-partner mag verwachten. Samen houden we jouw organisatie klaar voor morgen. Neem hier contact op voor vragen of meer informatie.