Sporters en PHC = Goed en langlopend huwelijk

Sporters en PHC: een goed en langlopend huwelijk!

PHC en sport zijn twee handen op één buik. In de historie van PHC zijn er vele samenwerkingen geweest met zowel topsporters als amateursporters. Verder is PHC momenteel sponsor van PSV en De Graafschap. Maar hoe komt het nu eigenlijk dat PHC en topsporters zo’n goede verstandhouding samen hebben?

PHC ♥ winnen
PHC heeft zoals gezegd een partnership met PSV. Vanuit deze hoedanigheid zijn er natuurlijk veel voetballers die met PHC in aanraking zijn gekomen. Deze blijven echter ook klant als ze bij PSV weggaan of als ze hun actieve sportcarrière beëindigen.

Het is natuurlijk wel voor te stellen dat een topsporter veel gebruik maakt van zijn mobiel. Er zijn vaak trainingskampen of wedstrijden in het buitenland waar men afgezonderd zit, om nog maar te zwijgen over sporters die naar een buitenlandse club vertrekken. Een goed contact met het thuisfront is dan natuurlijk onmisbaar! Gelukkig is dit tegenwoordig prima te regelen. Werkte vroeger nog alles met roamingtarieven – je kunt je voorstellen dat we behoorlijk pittige rekeningen hebben gezien - tegenwoordig zijn er binnen de EU speciale, aantrekkelijk geprijsde abonnementen.

Jaap Stam: gadgetfreak en trouwe klant van PHC
“Bereikbaarheid is voor mij enorm belangrijk geweest vanwege alle trainingskampen in het buitenland. Je zit als speler veel op je hotelkamer en je hebt genoeg tijd om met je familie en vrienden te bellen of teksten. In het buitenland was het niet zo dat spelers gezellig een potje gingen klaverjassen of hartenjagen. Je was dus veel op jezelf aangewezen. Dat gaf dus mooi de gelegenheid om contact te zoeken met de mensen die je niet zo veel meer zag.’’ aldus Jaap Stam (o.a. PSV, Manchester United en Ajax)

Daarnaast was Jaap nogal een gadgetfreak. Volgens Jaap moeten de medewerkers bij PHC wel gek zijn geworden van zijn wekelijkse vraag: “is er nog wat nieuws uitgekomen?”. Voor PHC geen enkel probleem! We hielden Jaap op de hoogte van alle nieuwe releases waarvan we wisten dat hij ze interessant zou vinden, een soort van wekelijks speciaal ‘Jaap Stam nieuwe gadgets journaal’. Vervolgens moest er natuurlijk regelmatig pakketpost naar het buitenland verstuurd worden. Vaak werden de toestellen al grotendeels ingesteld.

Kika van Es: nieuwe klant die we nog verbazen door ons servicelevel
Een ander punt waarop PHC scoort bij de topsporters is het persoonlijke contact en de interesse in de carrière van de sporter. “Ze zijn op de hoogte van wat er speelt waardoor het contact met de medewerkers heel goed is! “aldus Kika van Es (international en speelster van het PSV vrouwenelftal).”

Het is waarschijnlijk een combinatie van factoren waardoor PHC en sporters een bepaalde klik hebben. Bij PHC wordt zoveel mogelijk gewerkt met vaste contactpersonen. Deze zijn natuurlijk ook op de hoogte van de carrière van de sporter en zorgen ervoor dat de sporter in alle rust en in een zo groot mogelijke anonimiteit bij PHC kan langskomen. Hetzelfde geldt voor graag geziene gasten zoals, Bert van Marwijk en Mark van Bommel die onlangs een in-house symposium hebben gegeven bij PHC.

(Links) Bert van Marwijk & Mark van Bommel (midden) Hans Loots (rechts)

Sterktes van het PHC elftal!
Daarnaast worden onze service, snelheid en meedenkend vermogen vaak genoemd als positieve aspecten. Indien een klant tijdens een buitenlandse trip bijvoorbeeld geen bereik meer heeft, zal je soms van de standaardprocedures moeten afwijken om het zo snel mogelijk op te lossen. Wij lossen het met alle plezier en zo snel mogelijk op. Voor de klant is er vanaf het moment dat hij of zij het probleem bij ons gemeld heeft geen omkijken meer naar! Innovatie en vooroplopen in de markt zijn ook zaken die we regelmatig van topsporters hebben teruggekregen als gewaardeerde eigenschappen.

PHC streeft er altijd naar om early-adapter te zijn. Voor service bij de nieuwste gadgets en modellen kunt u bij ons terecht. Ook dat merken onze topsporters: nieuw uitgekomen devices worden snel naar binnen- of buitenland verstuurd. Indien gewenst al zo ver mogelijk geïnstalleerd en daarnaast op verzoek telefonisch verder ondersteund. De beleving van Ronald Waterreus (o.a. PSV, Manchester City) is dat geen probleem te groot is voor PHC om op te lossen.

Eind goed al goed
Jullie hebben kunnen lezen waarom de combi topsporters en PHC zo’n prettige samenwerkingen oplevert. Dit zal ook altijd zo blijven, het heeft ons prachtige zaken opgeleverd: interessante marketingacties, nieuwe relaties, onderlinge kennisoverdracht (eerder dit jaar hebben de PHC-medewerkers een in-house symposium gehad met twee grote namen uit de Nederlandse sportwereld) en nog te veel andere dingen om hier te bespreken.

Natuurlijk bieden wij deze service aan alle klanten en niet alleen aan topsporters. Ben je benieuwd naar wat PHC voor jou kan betekenen, vraag het ons.

Tot snel…