De PHC top 5 kerstpakket gadgets

De leukste kerstpakket gadgets voor medewerkers

Het kerstpakket ontstond in de jaren na de Tweede Wereldoorlog. Tijden waren bar en boos. Elk dubbeltje werd omgedraaid, mensen hadden het niet breed. Eén keer per jaar verwende de baas zijn personeel daarom met een kerstpakket. Dat pakket zorgde voor ‘brood op de plank’ en bestond uit voedselwaren die de gewone arbeider zich normaliter niet kon veroorloven. Maar tijden veranderen. Vandaag de dag hoeven de meesten zich niet meer veel zorgen te maken over de boodschappen. En dus is ook het kerstpakket veranderd van inhoud. Natuurlijk is het nog steeds leuk om allerlei lekkers te krijgen in het pakket, maar wil je echt origineel zijn dan kies je voor alternatieven. Wij van PHC hebben wel een suggestie. In deze blogpost daarom de top 5 leukste (elektronische) kerstpakket gadgets voor medewerkers!

1. De HP Elite X3 met dockingstation

Je medewerkers blij maken én efficiënter laten werken? Dan doe je ze de HP Elite X3 cadeau. Dit innovatieve hoogstandje zorgt er namelijk voor dat medewerkers op een eenvoudige manier verbinding met mensen, apps en data kunnen maken, zonder elke keer van device te wisselen. Officieel een high-end smartphone, maar tegelijkertijd ook een notebook. Inclusief Continuum-dock kan de smartphone namelijk ook als desktop gebruikt worden. De medewerker kan ‘m overal mee naar toe nemen en is niet meer afhankelijk van één apparaat: hij of zij kan een een telefoon aan een presentatie werken, maar ook op een pc - en achter een bureau kunnen de twee gemakkelijk gecombineerd worden. Kortom, het échte nieuwe werken!

2. De Apple Watch Series 2

De Apple Watch is een slim horloge van Apple, dat sinds april 2015 verkrijgbaar is. De nieuwste Apple Watch (Series 2 - voorheen iWatch) werkt met apps en bevat allerlei sensoren, waarmee je bijvoorbeeld je hartslag en stappen kunt meten. Het is dan ook gezondheid waarop met dit horloge de nadruk wordt gelegd. De Apple Watch zal medewerkers aansporen om gezonder te leven en sportiever te zijn. Het horloge combineert data van alle aanwezige sensoren, zoals de hartslagmeter en stappenteller, maar ook de sensoren in de telefoon zoals de barometer. Deze nieuwe versie biedt bovendien een waterdichte behuizing, krachtigere hardware en een eigen gps-chip. Met die functionaliteiten en gegevens kan het tot in detail achterhalen hoe actief een gebruiker is. En wie wil er nu geen gezonde medewerkers? Kom maar op met die sportieve voornemens voor 2017!

3. Panzerglass

De Panzerglass is een cadeautje uit een andere prijsklasse, maar daarom niet minder interessant. Dit is namelijk de allerbeste bescherming die je kunt krijgen voor het display van je smartphone of tablet. Het speciaal ontwikkelde Panzerglass gaat beschadigingen en krassen tegen en is gemaakt om schokken te kunnen absorberen. De helft van de medewerkers loopt rond met barsten in het smartphone scherm? Verleden tijd! Zelfs een stanley mes kan het Panzerglass niet beschadigen. En krijg je het toch voor elkaar om het Panzerglass te breken? De anti-shatter laag houdt de stukjes bij elkaar zodat het glas niet in gevaarlijke kleine stukjes uiteen spat!

4. De Samsung Gear VR 2

Medewerkers die dol zijn op gamen? Dan is de Samsung Gear VR hét cadeau. Deze virtual reality bril tovert Samsung smartphones om tot volledige VR-apparaten. Het verschil met de oorspronkelijke versie? Een lichtere bril, verbeterd blikveld en kleuren aangepast op de VR-ervaring. Daarmee worden levensechte virtuele omgevingen en spelervaringen gecreëerd. Het aanbod van virtual reality media groeit snel en er zijn dan ook al vele VR-apps beschikbaar voor de Samsung Gear VR 2. Met apps zoals NetflixVR kun je bovendien je favoriete series in VR kijken. Succes gegarandeerd!

5. Microsoft Surface Pro 4

De Microsoft Surface Pro 4: een tablet die de laptop kan vervangen. Dun, veelzijdig en super krachtig is dit apparaat, dat speciaal is gemaakt voor professionele software. Ideaal voor medewerkers op zakenreis of medewerkers die veel op pad zijn: de ingebouwde kickstand (waarmee je je beeldscherm op elke hoek kan laten rusten) en het laptoptoetsenbord vergroten de mogelijkheden van de Surface Pro. En dat is nog niet alles. Op deze tablet schets, schrijf en gum je op je scherm alsof je op papier werkt. Ontdek het zelf!

Kerstpakket samenstellen?

Ook op zoek naar de allerleukste gadgets voor in de kerstpakketten van je medewerkers? Wij van PHC helpen je graag. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!